A csicseriborsót (ha száraz) beáztatjuk egy éjszakára kb 5x-ös mennyiségű vízbe. Ezek jól meg fognak dagadni, így, ha esetleg kevés lenne a víz öblítsd át, majd adj még hozzá. A következő nap öntsd le a vizet róla, majd a borsót öntsd ki egy száraz konyharuhára és hagyd őket száradni.
Ezután a csicserit és az összes többi hozzávalót tegyük be a mixerbe és kb 20 másodpercig turmixoljuk pulzálva, mindig a mixer oldaláról lekaparva a masszát. A lényeg, hogy a végén NE egy pépes állagú masszát kapjunk.
Ha megvan az egész, állítsuk kb 1 órára a hűtőbe, hogy jól összeálljon.
1 óra múlva vegyük ki és nedves kézzel formáljunk kis falafel golyókat, süssük meg őket 170 fokon légkeveréses sütőben (vagy akár airfryer-ben), én a sütős változatot készítettem el.
Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Néhány elengedhetetlen a webhely működéséhez, míg mások segítenek elemezni és javítani a felhasználói élményt. Kérjük, tekintse át lehetőségeit, és válasszon.
Ha 16 évesnél fiatalabb, kérjük, győződjön meg arról, hogy szülője vagy gyámja beleegyezését adta, a nem alapvető sütik használatához.
A beállításait bármikor módosíthatja, a további információkért az adatkezelésről, kérjük, olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat. Beállításait később módosíthatja megváltoztathatja.
Ne feledje, hogy ha bizonyos típusú sütik, vagy szolgáltatások letiltása mellett dönt, az befolyásolhatja a webhely által nyújtott élményét és az általunk kínált szolgáltatásokat.
Az alapvető sütik és szolgáltatások biztosítják az oldal megfelelő működéséhez. Ezek a sütik és szolgáltatások a GDPR szerint nem igénylik a felhasználó hozzájárulását.
Ez a kategória minden olyan sütit, domaint és szolgáltatást magában foglal, amelyek nem tartoznak a megadott kategóriákba, vagy amelyeket nem kategorizáltak.
Ez a weboldal sütiket használ a böngészési élmény javítása és a webhely megfelelő működésének biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elismeri és elfogadja a sütik használatát.